Corebar i Easton Maryland

16. juli 2017 / No Comments
Corebar
Corebar anywhere anytime

Det er sjelden det er en ferie uten Corebar trening for min del. Normalt sett kjører jeg timer på Cross Court Country Club når jeg er i Easton. I år har jeg ikke planlagt noen time i og med at vi har med Fredrik og jeg er litt usikker på hvordan dagene blir.

Det hindrer meg ikke i å trene Corebar. STRONG kan gjøres hvor som helst og når som helst så lenge du har en bar. Det finnes barer som er pakkevennlige da de kan deles i tre deler. Den vanlige Corebaren kan sendes som spesialbagasje på lik linje med barnevogner og liknende. Det pleier jeg å gjøre.

I dag hadde jeg en god styrkeøkt der jeg brukte musikken til den aller nyeste releasen som kommer i august. Det er bare å glede seg. Musikken er superkul og timen er tøff og morsom.Akkurat som du er vant til med Corebar!

Dagens intervaller

Intervallene er på 60-45-30 sekunder, hver runde gjennomføres 2 ganger.

Serie 1: Ben, overkropp, mage/core

Serie 2: Overkropp, mage/core, ben

Serie 3: Mage/core, ben, overkropp

Lykke til 🙂

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2020 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!