Jeg bare ELSKER det!!!

29. oktober 2018 / No Comments
Kursholder

I helgen var det ENDELIG klart for å holde kurs igjen! Å være kursholder er uten tvil noe av det morsomste jeg gjør hva angår jobb. Når det er sagt, så elsker jeg den daglige virksomheten min. PT kundene mine er helt fantastiske, de jobber på som gale og når stadig nye mål! Gruppetimene er også skikkelige energiboostere. Å få lov til å forhåpentligvis glede, motivere og gjøre mange menneskers hverdag litt bedre hver eneste uke, det er en nydelig følelse. En ting er helt sikkert, jeg kommer ALDRI til å slutte å jobbe med mennesker, for mennesker, i et aktivt miljø. 

Tilbake til kurset

Sett i lys av avsnittet over, så er det kanskje ikke så rart at dette med å være kursholder er så utrolig gøy. Der kommer det deltakere som er genuint interessert i akkurat det jeg skal lære bort. Et fantastisk utgangspunkt! De er som regel godt forberedt, og sultne på å lære. Å komme på kurs er alltid med skrekkblandet fryd. Jeg opplever ALDRI å være godt nok forberedt, og det er det kun EN grunn til. Mitt største ønske, og absolutt høyeste mål med en kurshelg, kursdag eller noen timer med kurs, er at deltakerne skal få så godt utbytte de bare kan. De skal forlate kurset med en, i mitt tilfelle, sliten kropp, et stort smil om munnen, og en følelse av at det var vel verd å ta turen.

De skal ha fått 

 • NY kunnskap 
 • MASSE motivasjon
 • MENGDER med energi
 • GODE tilbakemeldinger
 • GODE arbeidsoppgaver
 • Blitt SETT
 • Være godt nok rustet til å klare seg på egenhånd
 • Evne å levere over forventet gode timer når de kommer tilbake til sine respektive arbeidsplasser

Å forberede seg godt nok, til selv å sitte med overbevisning om at alt dette er levert etter endt kurs, kan kanskje virke en smule utopisk… Og ja, det er jo slik at kanskje ikke ALLE punktene kan sjekkes av hos samtlige deltakere. Selv om det absolutt er det jeg sikter mot, så skal i alle fall 80% være på plass hos alle sammen. Det er målet! Ofte sitter jeg med denne følelsen etter en kursdag (denne gangen var det bare jenter, gutter – dere gir også jernet<3 )Kursholder

Å være kursholder, stresser det meg?

Både ja og nei. Ja, i forkant av kurset er jeg alltid litt stresset. Vekkeklokken står på 2 timer før jeg skal dra, for alt må gjennomgås en ekstra gang før jeg går ut døren. Må ha en god frokost, og må være ute i god tid. Frem til introen er det et lite snev av stress. Er alt på plass i kurslokalene, har jeg fått med meg alt kursmateriell, hvordan er deltakerne? Mange treng som skal observeres og settes i stand. Når alt dette er kartlagt og deltakerne er blitt ønsket velkommen, DA begynner jeg å slappe av. Da har hodet lagt en plan for hvordan dagen skal løses på best mulig måte, etter å ha kjent litt på energien i rommet og blant deltakerne. 

 • Er det er supergiret gjeng?
 • Er det en tilbakeholden gjeng?
 • Er de godt forberedt?
 • Har de erfaring fra før?
 • Er det noen som tar MYE plass?
 • Hvem må jeg ta litt ekstra vare på?
 • Hvor skal jeg legge listen?

Det er utrolig gøy å se hvor enorm progresjon noen av deltakerne har fra en dag til en annen. Å få være med på den reisen, og å få lov til å dra de ut av komfortsonen og se respons og utvikling er skikkelig gøy! For tro det eller ei, det ER ofte utvikling selv etter kort kort tid sammen. De gangene vi kommer inn i samme fokus- og energiboble, da er det sinnsykt gøy! 

Kursholder

Fra gårsdagens kurs

Kursholder

Fra gårsdagens kurs

Dette skal jeg gjøre mer av! (egenreklame)

Etter denne helgen, så har jeg bare bestemt meg for EN ting. Jeg må rett og slett holde kurs oftere! Så hvis DU er instruktør, eller jobber med gruppetreningsinstruktører, så er jeg her for DERE! Det jeg opplever at kursdeltakerne har mest brukt for er

 1. Kommunikasjon
 2. Motivasjon 
 3. Teknikktrening og intensitetsstyring

Her kan det trikses og mikses mellom fokusområder slik at DU eller DINE instruktører får akkurat den hjelpen de trenger. Sammen skreddersyr vi kursdag(er) som er absolutt best mulig for at senteret der du er kan levere gode gruppetimer av høy kvalitet. 

(Apropos kvalitet, du får leve med at bildene denne gangen ikke er helt top of the top. Ble tatt med mobilkamera i et litt vrient lys…)

Med masse energi og entusiasme ønsker jeg deg en herlig dag! 

Klem M<3

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2020 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!