Det vakke min skyld!

12. november 2017 / No Comments

Som Ole I’Dole sier i sangen… For en gang skyld var faktisk ikke den tekniske fiaskoen min skyld! Jeg kan ikke påberope meg å være spesielt teknisk, heller ikke suuuper interessert i å lære tekniske ting. Det er kanskje ikke så smart, men jeg synes det er utrolig behagelig når ting jeg i utgangspunktet ikke interessere meg for, bare blir fikset for meg. Har nok vært veldig bortskjemt med dette, både av pappa, og nå av mannen min. De ordner opp i alt mulig av type handy man og tekniske greier. Da kan jeg bruke tiden min på det jeg skal være god på, og det jeg interesserer meg for!

Smile

Heldige meg! Har verdens fineste mann som fikser og ordner for meg <3

I går kveld var det høy fart hjemme, vi leker på gulvet, litt for nærme stuebordet. Mini sveiver med armene, og VIPS er det fulle Prosecco glasset mitt veltet over Mac’en. KRISE!!! Den står på, og den dør. Den død momentant! Det er ikke mulig å få liv i den. Teknikerne hjemme gjør det han kan for å redde den, og natten over står den til «tørk» på badet, i håp om at den bestemmer seg for å samarbeide morgenen etter.

Mac til tørk

Mac til tørk…

Døden er en realitet

Det skjer IKKE! Den er fortsatt død. HELT død! Ikke bare ligger en haug med upubliserte innlegg, bilder og annen jobb der, men ALT av forberedelsesmateriell til Convention! Musikk, koreografi og programbeskrivelser/øvelsesbeskrivelser. Jeg skulle bruke dagen i går på å finpusse og lande alt så det er heeeelt klart! WHAT TO DO??? Vi skulle jo til Tønsberg, besøke venner og overnatte. Vi måtte dra. Vi stikker innom Power i Tønsberg, der er ny Mac bestillingsvare, ergo, ingen ny Mac!

død mac

Dette er så langt den kommer før den tar kvelden igjen…

Død mac

Da takker den for seg…

Heldigvis har jeg gode venner og kolleger som sender meg alt jeg trenger, og jeg får øvd. Jeg setter utrolig stor pris på så gode fine folk som redder meg ut av dagens krise!!! Hva skulle jeg gjort uten dere? Tenk hvor krise det hadde vært å ikke stille forberedt til i morgen. Både teamet jeg skal presentere med, og ikke minst de deltakerne som kommer for å være med.

Nå er det jo ingen fare. Jeg har fått øvd, jeg er klar, og jeg lover  å gi jernet! Gleder meg så utrolig mye til å showe og ha det gøy sammen med noen av de fineste og herligste menneskene jeg vet om!

Skal du være med på Oslofjord Fitnessconvention?

Klem M <3

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2019 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!