MOTIVASJONSBOOST i 2018

8. januar 2018 / No Comments
REKLAME/EGENREKLAMELøpetur i skogenTrenger du et lite tupp i baken, elle en real boost?

Da har jeg faktisk 2 gode forslag til deg. Her kan du få en real motivasjonsboost sammen med meg, og en rekke andre supredyktige mennesker! Her kan du enten melde deg på alene, eller sammen med andre. Fellesnevneren for disse to tingene er at de har som mål å spre treningsglede og kunnskap, sosialt samvær og en ordentlig energi innsprøytning.

  • ShapeUp Convention Kickstart 2018

Her er det samlet et knippe ekstremt dyktige trenere som skal dra deg gjennom en dag fullspekket med varierte treningstimer og foredrag. Målet er at du skal sitte igjen med ny kunnskap og nye erfaringer. Du kan gjøre din egen trening enda mer spennene, og ikke minst riktig, etter å ha vært med. Jeg er utrolig stolt over å få ha time på akkurat denne convention. Her er det folk som er langt fremme i sine fag, og som har vanvittig mye spennende å by på. I tillegg har de glimt i øyet og er utrolig herlige folk. Du får være med meg på 3 spennende timer. Jeg lover å dele så mye som overhode mulig av kunnskap og treningsglede. Målet er at du skal sitte igjen med den herlige euforiske følelsen av glede og mestring. 17.febuar er datoen du skal holde av! Meld deg på her ShapeUp Kickstart ConventionRosa sløyfe-løpet

  • Jenteweekend på Lillehammer

Dette er et arrangement der du/dere deltar på de aktiviteter dere selv velger.  Alle aktiviteter/treningstimer er tilrettelagt slik at alle kan delta, uavhengig av alder og fysisk form. En weekend for og med jenter, sosialt samvær, shopping god mat/drikke, spa/velvære senter, attraktive foredrag, aktivitet, treningstimer og tid med din(e) beste venninne(r).

Her skal jeg både holde foredrag om – Karrière/mamma/kone/venninne, og en real HIIT treningstime! (Dette kan jeg bookes inn på i andre sammenhenger også hvis du vil det 😉 )

Påmelding finner du her Jenteweekend 2018

Klar for å løpe

Full av energi til å løpe for en god sak!

 

Så da er det bare å booke seg på en eller to superkule aktivitets booster denne våren!

Gleder meg til å se deg!

Klem M <3

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2018 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!