En nyttig og overkommelig trenings julekalender!

20. november 2018 / No Comments
Julekalender

Hvordan går det med treningen din om dagen? Rekker du å få skvist inn litt trening i førjulstiden vi går inn i? Det er nok like mange grunner til ikke å få trent som det er dager igjen til jul. Allikevel, det er jo så innmari dumt å slippe det fordi vi har mye å gjøre. Det er jo kanskje akkurat da vi trenger det mest! Både trening og avspenning er godt å unne seg i hverdagen, og kanskje spesielt i førjulen. Det er jo tiden for å ta vare på de man er glad i , OG seg selv. Vi trenger den lille tiden for oss selv, for å booster kroppen med energi og for å rett og slett la stresset ligge. Mange velger å lage eller kjøpe julekalender, og du skal få en kalender av meg i år!

Energi og lykke

Å trene gjør at kroppen produserer både adrenalin og endorfiner, enkelt forklart – energi og lykke. Det er med på å gi en god selvfølelse, og det er en arena der hverdagen kan ligge. Alt stress og alle oppgavene vi skal rekke, det får vi ikke gjort noe med når vi er på trening. Hodet har fullt fokus på det kroppen skal gjøre. Det krever at du gjør trening som er utfordrende nok, og at du bestemmer deg for å være 100% tilstede i treningen din. Det er også en treningssak, men det lar seg gjøre! Veldig mange opplever å ha mer overskudd til alt annet som skal gjøres når de klarer å få til et par økter i uken. Rosa sløyfe-løpet

Årets julekalender til deg

Jeg tenkte å hjelpe deg med å få lurt inn litt aktivitet i førjulstiden. Hver dag i hele desember får du EN ny øvelse. Det blir primært styrketrening i hverdagene, og i helgene blir det mobilitet og avspenning. Utover i måneden vil du ha mange øvelser å ta av, og du kan velge om du vil gjøre den ene øvelsen hver dag, eller om du vil samle opp og kjøre en eller to lengre økter hver uke. Øvelsene skal kunne gjøres både ute og inne.

Avspenning hver søndag legger jeg inn fordi det er også noe vi definitivt trenger når det er mye som skjer. Hver søndag er det en ny avspenningsteknikk, og den får du på film. Det vil være korte avspenninger som ikke stjeler for mye av tiden din. Samtidig skal de være lange nok til at du kommer inn i en tilstand der du har anledning til virkelig å slippe hverdagen og bare være tilstede!

Jeg oppfordrer deg til å dele denne kalenderen med venner og familie, så kan dere lage en Challenge dere imellom, eller bare trene sammen. Det er jo MYE mer gøy å ha noen å trene med, enn å kjøre sololøp!

Jeg håper du vil benytte ha ha nytte av årets julekalender! 

Klem M <3

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2020 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!