Jeg blir også påvirket – akkurat som deg…

11. januar 2018 / No Comments

Peace OutDet er ingen tvil om at det florerer av gode, og ikke fullt så gode bilder filmer og innlegg med hensikt å inspirere til trening. Noen blir demotivert og irritert av dette maset. Det har jeg kan jeg skjønne! For min del, er dette en skikkelig inspirasjonsboost!  Det er ikke noe i veien for å hente inspirasjon fra andre, samtidig som jeg også får motivasjon til å hente frem øvelser det er lenge siden jeg har gjort. Jeg blir altså påvirket på en god måte!

Et utpreget konkurransemenneske

Jeg er utstyrt med et ekstremt utpreget konkurransegen. Jeg konkurrerer bevisst og ubevisst hver eneste dag. Det handler om  et ønske og en evne til å pushe grenser. Det handler om å sammenlikne seg med de menneskene jeg ser opp til, de som inspirerer meg. De menneskene inspirerer til å ville enten klare det samme som de, eller klare noe de ikke klarer. Det er snakk om ren og skjer konkurranseglede, ikke konkurranse grunnet hverken misunnelse eller dårlige følelser.

Derfor mine fine, så vil jeg utfordre deg på 2 øvelser i dag! Jeg synes de er tunge, og utfordrende. Her vil spesielt core musklene dine bli påvirket.

Hva synes du? Link deg gjerne til Facebook siden min, og legg ut en film av deg når du tester øvelsene 😀

Lykke til!

Klem M <3

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2019 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!