Påskeferie på hytta og et aldri så lite treningsmål!

24. mars 2018 / No Comments

Endelig er det påskeferie. I år er det første året siden jeg begynte å jobbe, at påsken byr på en hel sammenhengende uke med fri. Vi kom opp i går og skal være helt til neste fredag. Det ble en lang biltur oppover i går, men det er det jammen meg verd! Rondane byr på en fantastisk natur og her er det virkelig ro-i-sjelen-stemning.

Det er meldt kanonvær fra mandag, skikkelig påskestemning. Med strålende sol blir det garantert mye uteaktiviteter, både ski, aking og litt kos i hytteveggen.

Treningsmål for påsken

Nå er det sånn at det ikke er noe mål i seg selv å ha spesifikke treningsmål i påskeferien. Det er jo en høytid eller feriesesong som byr på mye aktiviteter, både påskeskirenn, langrennturer med kvikklunsj og appelsin, og andre uteaktiviteter i snøen. Allikevel liker jeg å ha noe å leke meg med, og dette blir mitt påske treningsmål 2018.

Her oppe er det en liten 8 km løype som heter Lurven, den er ganske flat, med noe småkuperinger underveis. Lurven-runden kan jeg hoppe i utenfor hyttedøren, så her er det ingen unnskyldning. Hver eneste dag skal jeg gå den på tid. Det er alltid gøy å ha en liten superintern konkurranse – med meg selv… Jeg håper at jeg klarer å gå raskere mot slutten av uken. Ikke fordi jeg forventer at teknikken blir så mye bedre, men de er noe med å være taktisk. Kjenne på hvor jeg kan hente meg inn og hvor jeg kan kjøre hardere på. Å repetere en aktivitet hyppig vil jo selvsagt også gjøre at det er mulig å gå hakket mer økonomisk. I og med at jeg ikke har hatt alt for mange skiturer i år, så er det mulig med noe forbedring i løpet av uken vil jeg tro. Etter å ha gått i dag, og sett tiden, skal jeg sette et konkret mål.

Skitur i magiske omgivelser

Funfact!

I påsken i fjor var da denne bloggen ble startet. I og med at påsken var senere i fjor så er den ikke et fullt år enda, men det er ikke så langt unna!

Ha en fantastisk dag!

Klem M<3

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2020 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!