Dette savner jeg så innmari…

12. mai 2018 / No Comments
Yoga

Jeg kan ikke huske sist jeg var innom et av mine absolutt favorittsteder, Raw Yoga i Oslo. Det er kanskje det stedet jeg klarer å koble av og virkelig komme inn i MIN sone. La alt annet ligge, og bare være. Være tilstede, og la tankene flyte, og ikke ha fokus på noe annet enn det jeg skal gjøre. Det er en enorm befrielse, og dagen og dagene etter å ha vært på time, bruser kroppen av en enorm energi, samtidig som jeg innehar en form for ro.

Savn!!!

Jeg savner det faktisk innmari. Det er ikke tull at jeg ikke husker sist jeg var der. Altså, det er ikke noen annen enn min egen feil. Eller feil og feil, det er kanskje ikke helt riktig ord. For det handler om å prioritere. Det er jeg som har valgt å ikke prioritere det. Ukene flyr avgårde, og det er utrolig mye som skjer. Akkurat disse periodene er da jeg virkelig BURDE funnet tid til en time i uken. Bare for å lande hodet, og gi kroppen litt luksus. Grunnen til at jeg tror det er fantastisk bra for meg, er at dette er en av de få tingene jeg gjør som er bare for meg. Egotid er noe vi alle har godt av! Jeg mener at det ikke får ta overhånd, for jeg mener at i et samfunn må vi tilpasse oss, og gi og ta. Og for at en familie, eller i alle fall vår familie, skal funke, kan vi ikke ha MENGDER av egotid. Allikvel, èn time i uken, det bør det være rom for.

Å ikke klare å prioritere det, er bare snakk om dårlig planlegging og sløvhet! Det ironiske er at jeg anbefaler alle andre å gjøre de aktivitetene som kroppen ønsker seg. Lytte til kroppen, lytte til hodet, og prioritere det. Yoga Warrior

It’s time to Walk the talk

Jeg setter meg stadig nye mål. Det er motiverende, samtidig som jeg fort kan endre mening og ikke ha de samme målene lenger. Det er mange grunner til at jeg bytter målsettinger hist og her, innimellom fordi det ikke går fort nok fremover og jeg går lei, andre ganger fordi jobben tar over og jeg ikke får trent godt nok for å komme i mål. Dette gjelder selvsagt treningsmålene mine. Mitt mål for forsommeren 2018, er å komme igang med å ha denne ene faste yogatimen i uken. Det skal være en time som oppleves hard, den skal være i varmt rom og den skal gi en følelse av både treningsutbytte og å få hodet ut av hverdagen og inn i boblen. Ikke minst skal jeg klare å komme i en sone der jeg opplever RO! Yoga

Yoga

Total hvile for både kropp og hode

Hvis du vil bli med meg, så skal jeg poste på Insta-story når jeg har booket første time, også blir du med! Har du ikke trent Yoga i varmen før, så er det litt uvant den første gangen, men gi det et par ganger, så lover jeg at du vil elske det!

Ha en fantastisk dag!

Mindful

Mindful

Klem M <3

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2019 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!