Shepsagne med laks – en annerledes middag

18. februar 2019 / No Comments
Shepsagne middag

Jeg døpte denne retten selv, til Shepsagne. Det er rett og slett fordi det er en form for en miks av lasagne og Shepherd’s pie. Her har du en sunn, og deilig middag som er enkel å lage. Den kan lages dagen før og varmes opp, og er sånn sett perfekt for en hektisk hverdag.

Ingredienser til dagens middag:
1

  • 250 g Spinat
  • 1 Løk
  • 3 Revene gulrot
  • 400g Laksefilet
  • 1 god dæsj basilikum

 

2

  • 1/2 Blomkål
  • 1/2 Sellerirot
  • Revet Muskatnøtt etter ønske

 

3

  • 1/2 Squash
  • 2-6 Fullkorns lasagneplater
  • Revet ost etter ønske

 

Og sånn gjør du:

1

Finhakk løk, surr det sammen med spinatenShepsagne middag

Riv gulrot og ha det i grytenShepsagne middag

Sett medium varme på kokeplaten og ha laks skåret i terninger og hakket basilikum sammen med grønnsakeneShepsagne middag

2

Kok opp blomkål og sellerirot, ca 15 minutter

Shepsagne middag

Ha alt i en blender, sammen med noe av kokevannet og revet muskatnøtt. Tilsett mer vann hvis det trengs underveis. Shepsagne middag

3

Riv squash med en ostehøvel eller mandolin, og del opp lasagneplatene. Kan legge de på hele også, helt opp til deg 🙂Shepsagne middag

Legg lagvis lakseblandingen, blomkålblandingen og squash/pastaplater, ha ost imellom, eller bare på toppen. Shepsagne middagShepsagne middagShepsagne middag

Sett den i ovnen på 200 grader, 15-20 min, til osten er smeltet helt – og dagens middag er servert!Shepsagne middag

Håper du også synes denne er god!

 

Klem M <3

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2019 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!