Become a star-Utfordring #5 

18. juni 2018 / No Comments
Stjerne PushUps

Her skal du virkelig få kjørt deg. Har du 4 catslide matter bruker du de, men denne øvelsen fungerer strålende med 4 kluter også! Primært er det bryst og kjernemuskulaturen som får kjørt seg, men det er på ingen måte mulig å slappe av i resten av kroppen. Her må du være aktiv i hele systemet! Stjerne – pushups!

To muligheter

Jeg vil vise deg to varianter av Stjerne -PushUps’en, en tung, og en enda tyngre! 

Det som er så bra med denne øvelsen er at du første gang finner du status på hvor dypt du klarer å jobbe. Kommer du ikke ned i den dypeste posisjonen med en gang spiller ikke det noen rolle. Da er det bare å jobbe med å pushe seg selv og være tålmodig. Da vil resultatene komme sakte med sikkert! Og vipps, så er du helt nede, eller bedre, har kommet deg til neste level! Stjerne PushUps Stjerne PushUps

Sånn gjør du Stjerne – PushUps
  1. Stå på knærne med hendene  på klutene eller catslidsene. Stram magen og hold en aktiv kjernemuskulatur gjennom hele øvelsen. Press håndflatene ned i gulvet og skli ut til siden.  Albuene peker ut til siden og brystet senkes mot gulvet. Aktiver brystmuskulaturen og strekk trekk tilbake til utgangsposisjon til strake armer og hender under skuldre igjen.
  2. Begynn i en høy planke, overkropp jobber likt som i alternativ 1, men her tar du med bena også. La føttene skål fra hverandre, men helt strake knær. Trekk føttene sammen samtidig som du strekker ut armene. 

Husk:

Plasser hendene bak skulderleddet slik at du får en god vinkel for skulder.

Lykke til! 

Klem M <3

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2019 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!