Takk for det gamle 

31. desember 2018 / No Comments

I dag skal jeg gjøre det kort og godt! Jeg vil takke dere trofaste lesere av bloggen! Selv om dette er en bitte bitte liten plott av en blogg sett i det store bildet, så håper jeg å klare å inspirere å motivere dere som leser! Det er på tide å si takk for det gamle

Det eneste som er viktig for meg med denne bloggen er nettopp det! At du som leser skal få tips, få motivasjon til å leve balansert, nyttig og tillate deg å kose deg og nyte livet! Jeg ønsker å oppfordre til en aktiv livsstil, rett og slett fordi det er det kroppen vår er skapt for. BEVEGELSE! 

Energi Step

Foto: Heidi Nathalie Hovland

Energi Step Energi Step

Energi Step

Foto: Heidi Nathalie Hovland

Takk for det gamle

I året som kommer vil jeg fortsette med der! Målet er å nå ut til enda fler! Hvis du som leser har lyst til å dele bloggen med venner og kjente er du MER enn velkommen til det! Jo fler jeg for lov til å engasjerte, jo mer gøy blir det å skrive. Vi trenger alle litt positiv pushing til tider, og det er også noe jeg jobber hardt for å oppnå! Både her på bloggen, på Instagram og på jobben min på Best Helse! 

Med dette takker jeg igjen for et fint år, jeg gleder meg til å tre inn i nyåret sammen med dere, familie og venner.  

Klem M <3

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2020 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!