Mine 3 beste øvelser for å få ut frustrasjon!

3. februar 2018 / No Comments

Du vet når du er så sint eller full av frustrasjon at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg. I går var en sånn dag. Jeg var både sint, lei meg og skikkelig flau. Stress er en skikkelig uting, og jeg er veldig god på dette med stress. Ikke på teoriene rundt og håndtering av det, men på å skape stress i min egen hverdag. Noe av stresset er helt innenfor og på alle måter det som veldig mange kjenner på hver dag. I tillegg skaper jeg forventninger til meg selv, som kanskje er litt uoverkommelige, som ikke går utover andre enn meg, men allikevel så lar det meg stresse. I går hadde jeg en sånn helt teit stresset dag. Mange stresselementer som ballet på seg. Det er da jeg skal skyndte meg. Det er da jeg skal «bare». Det er da jeg alltid ender med denne utrolig teite og sterke følelsen av frustrasjon. Kjenner du deg igjen?

Hva jeg gjorde lurer du kanskje på? Joda, jeg klarte å krasje med bilen.

Heldigvis var det ikke noe annet enn et par søppelkasser som fikk en støyt, og min egen stolthet. OG det ble en aning mer stress i systemet mitt kan du si. I sånne situasjoner, når jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, da er det godt å ha et par gode øvelser der jeg skikkelig får ut all skiten som samler seg i kroppen. Min kropp er god på å lagre følelser, og følelsene blir ofte streke. Jeg får en skikkelig uro i kroppen, som sjelden slipper av seg slev. Jeg må rett og slett drive den ut. Både fysisk, og jeg må skravle med noen, bare få alt ut av systemet. Det viktigste er å bruke opp litt energi. Jeg er aldri langsint, for det er livet for kort til å drive med. Men de der teite følelsene trenger til tider litt hjelp for å forsvinne. Det er her fysisk aktivitet av en agresiv karakter kommer inn i bildet.

Dette er mine 3 favoritt øvelser!
 1. Boksing

  Boksing

  Lek deg med ulike aktiviteter!

 2. Løpe korte spurt intervallerLøpe
 3. HIT TreningSvettefest

  Ha en herlig helg!

  Klem M <3

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2020 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!