Bachelorette party – treningstryne!

29. april 2018 / No Comments

I en ellers ganske lik arbeidshverdag, der dagene er ulike, men type jobb er lik, er det gøy å gjøre litt annerledes oppdrag iblant. I går var en sånn dag. Her snakker vi Treningstryne med STOR T!

Bachelorette – en utrolig sporty kommende brud

Jeg må berømme bruden for RÅ innsats, og en skikkelig sporty innstilling. Etter å ha startet kl 09:00 var det en brud i oppadstigende form som entret arenaen i halv to tiden. Arenaen var hos undertegnede, i hagen. Her skulle det trenes! Bestillingen var «Få bruden LANGT ut av komfortsonen-kjør henne SKIKKELIG!» Stakkars jente! Snakk om å gi jernet! Hun sparte virkelig ikke på noe!

Den formen – det Treningstryne

Etter en hard formiddag og en enda hardere treningsøkt med tabata intervaller, hadde jeg virkelig medfølelse med bruden. Tilsynelatende var hun en type full av herlig humør og energi… etter 20 minutter var det ikke store mengder energi som var det mest passende adjektivet!

Takker for seg

Jeg er IMPONERT over innsatsen! Det er utrolig gøy å ha oppdrag som dette! Møte folk på en annen arena, der de har en annen agenda enn de jeg møter til vanlig. Det er ingen tvil om at mange trener og i vanlige fall ville vært som en normal PT time. Når settingen er utdtikkningslag blir stemningen en heeelt annen. Alle er høye både på dagen, på hverandre og på det de har innenbords. En morsom ramme for en treningstime!

Bruden takker for seg, og jeg takker bruden for både hederlig innsats, RÅ innstilling og ikke minst være raus nok til å la meg skrive om henne og bruke bildene her på bloggen. FOR EN DAME!!!

Fin dag til deg og dine!

Klem M❤️

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2020 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!