Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /home/4/m/madeleinedalengn/www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26

Grønne vafler og hyttetur!

26. februar 2019 / No Comments
VisitNorway!

I dag skal vi endelig tilbake til hytta! Det blir folksomt ettersom både mamma, pappa, mammaen og pappaen til mannen min og vi tre skal oppover. Jeg gleder meg skikkelig til en god helg i Rondane! Luften er ekstra ren, sneen er ekstra hvit, blåtimen er ekstra blå og selskapet er herlig! Vi er superheldige som har foreldre som kommer så utrolig godt overens. Det betyr skikkelig hyggelige turer sammen, OG alle fire besteforeldre stortrives med å passe mini. Det gir oss tid til å få noen gode skiturer og litt egentid. Som forelder elsker jeg tiden sammen med minstemann, OG jeg synes det er utrolig deilig å ha litt kjærestetid også. Denne helgen byr på begge deler. Det er rett og slett perfekt. Jeg elsker å gå på langrenn. Det en kanskje en av de tingene jeg ikke er så god på, som jeg allikevel liker godt å gjøre. I vakre Rondane er det ren magi å komme seg ut. Turist i eget land, VisitNorway!

Aktivitetsglede og vintervakkert i Rondane

 

Utelek med mini <3

Vi skal endelig komme oss på noen gode langrennsturer, og det blir aking og lek rundt hytteveggene. Før har vi alltid stoppet på Espa for å kjøpe boller. Der er jo bolleland! Nå derimot er den tradisjonen endret. Vi er en skikkelig deig-familie. Alle i vår lille familie elsker deig, er ikke sååå giret på boller som er for mye stekt. Er du som meg, MÅ du teste bollene på Jacob’s. De er ofte perfekt stekt til min gane. Lyse, myke, masse rosiner og herlig smak. Hvis du ikke er så begeistret for rosiner i bollen din, da har du både boller uten fyll, og med sjokolade.

Sunn helgebonus

I går testet jeg en ny vaffeloppskrift. Inspirasjonen kom fra Desirèe Andersen aka Fitfocus. Vafler er skikkelig norsk og det er tradisjon. Det må være lov til å leke seg litt med de tradisjonelle trendene, som vi alle er så glade i. Desirèe lagde nemlig vafler med spinat. Jeg så ikke så nøye på selve oppsktiften hennes (den skal jeg teste en annen gang), men lagde en variant som virkelig falt i smak her hjemme. Begge guttene STORkoste seg med middagen. Disse vaflene fungerte fabelaktig både til middag og som snacks senere på kvelden.

Dette trenger du:

2 dl fibra fullkornsmel

2 dl lettkokte havregryn

1 ts bakepulver

1 ts kardemomme

3 eggehviter fra store egg

ca 3 dl skummet melk

5 store never spinat

Bland alt i en blender, la det svelle i minimum 15 min, og det er bare å steke i vei. Jeg fikk ca 6 medium store vafler av denne oppskriften. De fungerte med masse forskjellig tilbehør, så de kan faktisk serveres både til søndagsbesøk med kaffe, og til middag midt i uken. Her er det bare å være kreativ!

Spinatvaffel med gazpachop

Spinatvaffel med egg, Cottage Cheese, paprika og oregano

Spinatvaffel med ekte deilig norsk Gjetost!

Spinatvaffel med ovsstekt laks, mais, løk, hvitløk, serranoskinke, sennep og urter

Plain spinatvaffel

Lykke til med vaflene! Hvis du prøver å lage de, tagg meg gjerne når du briefer med de grønne skjønne treatsene dine!

Klem M <3

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2019 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!