WhiteParty 2017

28. mai 2017 / 2 Comments
Kokk

Jeg bare elsker å invitere til hyggelige selskapeligheter. I år som i fjor inviterer jeg til bursdag, og litt oldschool går jeg igjen for temaet HVITT! – WhiteParty Det er ikke uten grunn at valget lander på dette. Jeg synes hvitt er en delikat og pen farge som inviterer til hygge. Det skaper for meg en ro og alt ser litt ekstra fint ut rett og slett. Å samle en gjeng herlige jenter med hvite fine klær er virkelig «A sight for sore eyes».

White Party

De fineste jentene <3

Maten

Surprise surprise! Maten er også i den hvite kategorien. Her må det selvsagt til litt andre farger, men basen i det meste er hvitt. Det blir servert kylling, torsk, blomkål, hummus, fetaost, cottage cheese, mozarella ost og salat med base av hvite bønner og pasta, samt en haug hvite grønnsaker. Jeg handlet på Lambertster Torg Frukt og Grønt! Det er SÅ mye gøy å finne av frukt og grønnsaker hvis du handler i andre butikker en de vanlige kjedebutikkene!

Mat er en viktig faktor på alle fester, og under får du se hvordan du kan servere en balansert plukkemeny med matvarer som er basert på, ja, hvit mat!

Parmasan – mozarella – fetaost – humus – grillet kylling – grillet isgalt – salat med hvite bønner, reddik, squash, hvite bønnespirer og ruccolasalat

Hvit mat

Ovnsstekt bomkål og neper all natural!

Søtsaker

Det hvite stopper ikke her… Søtsakene er også hvite 😉 Hvit sjokolade, marsmellows og yoghurtnøtter. Det er klart at litt salt må vi ha, så potetgull får være hvitt nok. Av kaker gikk jeg denne gangen for, Mojhito cupcakes og en sjokoladekake med hvit fondant pyntet med perler og hvite stjerner og hjerter.

Sjokoladekake med hvit fondant 😉

Mojihto cupcakes

Mojihto cupcakes

Skal det være så skal det være

Det er bare å gå all in. Neida, det betyr ikke at det koster skjorten, det betyr bare at det er på tide å være kreativ. Hvite duker, blomster, tallerkener, og servietter er en selvfølge. Du velger selv om du bruker papp eller om du har et hvitt servise allerede. Det serveres hvitvin og bobler sammen med vann, farris og limonade. Jeg har malt en del av lyktene våre hvite, hvite kubbeys og hvite puter og pledd i sofaen. Dekorer generelt med hvite silkebånd og hvite ballonger.

White PartyHvite roser

Klær

Jeg går for samme kjole som i fjor, en hvit kjole og mine beloved hvite høyhelte sandaler som jeg bare elsker!

All White

Da kan festen bare begynne!

Jentene

Girlsene, noen av de fineste jeg vet <3

Klem M:)

2 Comments

 1. Tine Kaasa

  on 28. mai 2017 at 23:37

  Digg mat, deilig vin, nydelige kaker, og supre folk! White party funker for meg! ??

  • Madeleine Daleng

   on 29. mai 2017 at 05:29

   <3 Tusen takk for at du kom og var med på å gjøre kvelden SÅ fin Tine <3

Legg igjen en kommentar

© 2019 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!