Solen varmer og jeg kan ikke få rost det nok!

21. juli 2017 / No Comments
Yoga en tidlig morgen
Yoga i varmen er helt rått!

Når du våkner til 35 varmegrader, solen steker og klokken er 06:30 – ja da utgår den planlagte løpeturen. I alle fall for meg! Med en luftfuktighet på over 60% gjør ikke det saken bedre. Selv om treningen ikke ble som planlagt, så hadde jeg lyst til å trene, og jeg ville trene ute. Yoga ble løsningen! Elsker treningsformen, men kan det ikke godt nok til å praktisere på egenhånd, så jeg MÅ ha hjelp. Sideplanke i treetyoga

Online trening

Online trening fungerer godt for mange, også for meg! Det er helt herlig å ikke trenge å tenke selv, bare følge med dyktige instruktører som driver deg gjennom timen. Det er ren luksus spør du meg! Do Yoga With Me er en gratis side, som har et bredt utvalg timer og i alle nivåer, stiler og lengder. Dette er ikke spons eller reklame, det er bare jeg som vil gi deg et godt tips!

Yoga

Yoga favoritt

Yoga

Yoga

Favoritt #2

Min morgentrening ble derfor en 50 minutters intensiv Vinyasa Yoga. En fantastisk herlig time med Tracy Noseworthy. Hun er definitivt min favoritt online instruktør. Tiden fyker avgårde, det er lett å følge, og det er utfordrende. Gleden og nytten av å være tilstede og bli sugd inn i økten er magisk!

Yoga

Styrke og kontroll

 

Klem M

No comments

— Be the first to comment! —

Legg igjen en kommentar

© 2020 Madeleine Daleng . All rights reserved.

Hold deg oppdatert!

Motta en mail når bloggen er oppdatert med nye innlegg!